EDGE Golf Concept

Bli med oss og de andre deltakerne i EDGE Golf Concept igjennom vinteren med mange morsomme gruppetimer og eventer!

Som medlem i EDGE Golf Concept kan du fylle treningsuken din med timer med bevegelighet, kraft/hastighet og sirkeltrening med golfspesifikke øvelser. I tillegg kan du være med på eksklusive eventer igjennom vinteren!

Dette er EDGE Golf Concept

Konseptet

EDGE Golf Concept er et trenings og aktivitetskonsept for golfere med lidenskap!

Fra første uken i 2022 og 11 uker fremover fyller vi ukene med mange spennende gruppetimer med ulike temaer hver uke.

EDGE Golf Concept passer for golfere i alle aldre og på alle nivåer som ønsker å få en inspirerende vinter med fysiske fremganger rettet mot golf sammen med andre lidenskapelige og treningsvillige medlemmer.

I tillegg til ukentlige gruppetimer setter vi opp flere eksklusive eventer igjennom vinteren – alle med mål om at du skal inspireres, bli bedre og ha det gøy.

Stedet

EDGE Golf Concept holder til i andre etasje på Toppgolf i Bærum.

Her har vi en atletisk innredet gruppetreningssal på 180 m2 med god plass til bevegelse og aktivitet. Senteret er utstyrt med alt man trenger for å jobbe fysisk mot golf.

Det er gratis parkering i tilknytning til lokalene.

 

Gruppene

EDGE Golf Concept består av følgende grupper:

EDGE Senior:

Dette er gruppen for seniorer som har mulighet til å trene på dagtid. Gruppen består av både damer og menn, og treningen tilpasses alder og nivå.

EDGE Mid Am:

Dette er gruppen for damer og menn fra 30 år og oppover som ønsker å treffe andre treningsvillige og lidenskapelige golfere. 

 

Hva får du som medlem av EDGE Golf Concept ?

Medlemmer av EDGE Golf Concept får følgende:

  • Delta i alle ukentlige gruppetimer 
  • Tilgang til bookingsystem for gruppetimer
  • Delta på events
  • Mulighet til å booke ekstra oppfølging enten 1-1 eller i små grupper med en av våre trenere ( ikke inkludert i medlemspris )

Gruppetrening, Arrangementer og eventer

Gruppetreninger:

Hver uke fyller vi opp med timer som vi vet du trenger. Her har du mulighet til å lage din egen treningsuke med ulike fokusområder. 

Våre gruppetimer er:

EDGE Mid Am:

Dette er vår klassiske gruppetime som vi har kjørt i mange år. Her vil du i 50 minutter få smake på alle elementer en golfspiller trenger fysisk i en fartsfylt time.

Vi gjør en god felles oppvarming før vi setter opp ulike stasjoner med kraft, hastighet og ulike styrkeøvelser for hele kroppen. 

Timene inneholder også  bevegelighet, stabilitet, balanse og koordinasjon.

Gruppene passer for alle.

EDGE Need For Speed:

Need For Speed er timen for deg som ønsker å ha en time kun med fokus på å trene for slå lenger ved å skape mer hastighet og kraft.

Du vil i tillegg til å trene bli coachet på teknikker og utførelse som skal hjelpe deg til legge på noen meter neste sommer.

Ett av EDGE sine spesialområder er kraft og hastighetsutvikling, og vi ønsker å lære deg og gi deg en forståelse av hva som skaper kraft og hastighet i golfsvingen og trene deg i dette.

Timene inneholder en god dynamisk oppvarming og prep før vi setter opp ulike gruppestasjoner med våre favorittøvelser for hastighet og kraft.

EDGE Movement:

Movement er en yoga-inspirert time med øvelser og coaching for å bedre bevegelighet og mobilitet i golfsvingen. I timene vil vi fokusere på de viktige elementene for mobilitet i golfsvingen. 

Timene inneholder også av trening av kjernemuskulatur og avsluttes alltid med avspenning og pusteøvelser.

Arrangementer og Eventer:

Våre eventer i vinter er:

  • Hvordan bli en bedre til å putte og spare slag på greenen?

    Jon Karlsen setter opp en ekslusiv putte-klinikk for alle medlemmer av EDGE Golf Concept. Jon har doktorgrad i putting og har jobbet og jobber med flere av verdens beste golfere

  • Golf slik jeg ser det og hvordan du kan bli bedre.

    Klinikk med mangeårig EDGE golfer og Europatour spiller Espen Kofstad. Espen tar dere igjennom sin spesielle historie og kommer med tips og motivasjon til hvordan du kan bli en bedre golfer.

Ukekalender

Mandag

11:00 - 11:50

Need For Speed / Mariell

Tirsdag

11.00 - 11:50

EDGE Senior / Mariell

18:00 - 18:50

Need For Speed / Mariell

19:00 - 19:50

EDGE Movement - Kaja

Onsdag

11:00 - 11:50

EDGE Movement / Kaja

19:00 - 19:50

Need For Speed / Mariell

20:00-20:50

EDGE Mid-Am / Mariell

Torsdag

11:00 - 11:50

EDGE Senior / Mariell

19:00 - 19:50

EDGE Mid Am / Mariell

Fredag

Lørdag

Søndag

Hvem er vi ?

EDGE Golf Concept startes opp av Kim Røtnes Jensen. Kim har drevet EDGE Performance siden 2011, og har bred erfaring med å coache unge og profesjonelle utøvere innen mange idretter.

Les mer om Kim her:

Mariell Bruun er tidligere profesjonell golfspiller, og har jobbet for EDGE Performance i to år som fysisk coach, og som golfcoach både på Asker Golfklubb og Team Norway Golf.

Mariell har en rekke utdannelser og sertifiseringer innen både fysisk trening og golfcoaching samt bred erfaring med å jobbe med fysisk og teknisk trening mot golf.

Les mer om Mariell her:

Kaja Borgen er vår spesialist på mobilitet og bevegelighet, og vil ha yoga-inspirerte timer med mål om bevisstgjøring og trening for å skape en en mer funksjonell og bevegelig kropp.

Kaja har lang erfaring fra instruksjon og har en rekke utdannelser og sertifiseringer. Kaja er en inspirerende og entusiastisk coach, og har erfaring med å jobbe med bevegelighet mot golf.

Les mer om Kaja her:

I tillegg til oss vil du møte flere kompetente trenere i grupper og andre sammenhenger.

Felles for oss alle er at vi brenner for å jobbe mot at våre medlemmer skal inspireres, ha det gøy og utvikles.

Bli medlem!


3490 kroner

Vil du vite mer eller har spørsmål - send oss en e-post ved å klikke på linken.